DIY Stofslange til de mindste

Der er nu kun to uger tilbage inden barselstiden begynder og jeg er begyndt at glæde mig helt vildt. Det bliver dejligt med lidt ekstra tid til at hygge om Anton inden han skal være storebror og tid til at kunne folde mine kreative sider ud. Jeg kan ikke helt lade være med at have et eller andet lille projekt igang og her den sidste uge er det blevet til denne søde stofslange jeg har lavet ud af stofrester jeg havde liggende fra da Anton var lille og fra gaver jeg har syet til andre.

Stofslange Stofslange

Opskriften fandt jeg på stof2000’s hjemmeside og tilføjede selv øjnene (find opskrift her). Øjnene er ellers ikke en del af opskriften, men er meget nemme at tilføje. Ellers er den originale opskrft også meget sød.

Klip øjendelen ud i samme bredte som hovedet og sy den med ind i opskriften, der hvor hoved og krop sys sammen. Jeg klippede 3 cm af længden på hovedet inden jeg syede det på kroppen. Ellers kom øjnene til at sidde for langt tilbage. Til det hvide og sorte i øjnene har jeg brugt filt der er sat fast med en stoflimspray.

Prøv dig frem og læg gerne en kommentar hvis du har brug for hjælp 🙂

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s