Iskaffe

Jeg er stor “kaffe’oman” og især cafe latte er min helt store last. Jeg kunne snildt drikke 4 af dem om dagen, men holder mig nu de fleste dage til 2. Efter jeg fik en espressomaskine for et par år siden har mine morgener altid startet med sådan en lækker kop og enten en om eftermiddagen efter arbejde til lige at falde lidt til ro på mens Anton leger eller en om aftenen til at hygge med over et godt blad eller mit strikketøj.

Men på en sommervarm dag som idag er det mere de kolde drikke som trækker og her er iskaffe helt vidunderlig. Jeg har flere gange i år lavet den her lækre iskaffe. Den er super simpel og smager skønt!

  • 1 dobbeltshot espresso afkølet (alternativt ca 1 dl stærk instant kaffe)
  • ca. 2 dl mælk
  • 2 tsk vaniljesirup (min er fra en kaffebar)
  • Masser af knust is (jeg køber isterningeposer der laver mini isterninger)

Iskaffe

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s