DIY – adventskrans i en ny version.

Ud over madlavning har jeg mange andre små hobbyer. Jeg elsker at lave ting med mine hænder, ting der kan glæde en selv eller andre så det bliver af og til, til forskellige gør-det-selv projekter.

Her i juletiden er det selvfølgelig oplagt at mit første opslag i den nye kategori bliver et om jul. Her kan I se hvordan der bliver holdt 1. søndag i advent hjemme hos os. Der er lavet to adventsdekorationer, som er lidt anderledes end den traditionelt bundne krans. Jeg har været en tur i skoven og samle mos, kogler og snebær og ellers købt lys og hyacinter. En billig løsning og sjovt det ikke er som alle andre.

Her har jeg taget et fad fra IKEA og beklædt med sølvpapir. Jeg gemmer altid gamle konserveringsglas, for jeg kan altid finde et eller andet sjovt at bruge dem til. Her er de blevet til de 4 lys i min adventsdekoration – og så er det ellers bare at pynte løs med kogler og hvad man ellers har lyst til.

DSC_0200 DSC_0201 DSC_0202

 

Min anden adventskrans er lavet af 4 zinkskjulere fra Fakta. De er fyldt med grus og så er der pyntet med mos, kogler og snebær. De 4 zinkskilte har jeg fundet i den lokale hobby forretning.

DSC_0203 DSC_0205

 

Et par grene fra skoven kom i et gammelt rødbedeglas til at pynte med i vinduet.

DSC_0207

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s