En spiselig have

En af mine store ønsker blev opfyldt da vi flyttede i hus – en spiselig have! En have som børn og madglade mødre vil elske at være i. Hvor de fleste planter kan spises og skal nusses om og hvor ventetiden på hver enkelt afgrøde er klar til middagsbordet er en glæde.

Fordelen ved et nybugget hus var at vi har kunnet lave haven præcis som vi ønskede. Og her begynder tomater, jalapenos, snackpeber, hindbær, blåbær, rødbeder, gule squash, gulerødder, grønkål og meget mere at dukke frem 🙂

DSC_0149 DSC_0150 DSC_0151 DSC_0152 DSC_0153

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s