Chili cheese i en hjemmelavet version

En af vores yndlings snacks her hjemme er chili cheese tops og gerne i store mængder. Den anden aften forsøgte jeg at lave dem selv og det kan kun anbefales at prøve af. Det var meget nemt og resultatet blev super godt.

Chili cheese tops

 

Det skal du bruge til 20 stk

  • 150 g cheddar (jeg købte et helt stykke og rev det fint)
  • 2 spk jalapenos hakket fint
  •  1 æg
  • Rasp
  • Mel
  • Salt og peber
  • Olie til stegning

Bland den revne ost med de hakkede chili stykker og tril 20 kugler. Vend kuglerne i mel, herefter i æg og til sidst i rasp krydret med salt/peber. Stil kuglerne på køl i 30 min. Gentag nu processen så de bliver dobbeltpanerede. Osten smelter og trænger nemt igennem paneringen, så hvis al osten ikke skal ende ude i frituren giver det, det bedste resultat at dobbeltpanere.

Jeg har en frituregryde og mine stegte jeg i 2 min ved 130 grader. Har du ikke sådan en, så brug en tykbundet gryde og en olie beregnet til friturestegning. Olien er varm nok, når du kan stikke en tandstik i og det syder omkring den.

DSC_0219

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s